MEDIATRAINER

Ik heb veel ervaring in het geven van mediatraining.
In de afgelopen dertig jaar heb ik talloze keren voor de microfoon gestaan. Vaak gingen die interviews over complexe en gevoelige onderwerpen. Daardoor heb ik geleerd op welke manier je het beste je eigen verhaal voor het voetlicht kunt krijgen en hoe je je niet laat verleiden dingen te zeggen die je eigenlijk niet wil zeggen. Mediatraining is daarvoor belangrijk.

Die kennis gebruik ik nu om anderen te trainen want ik ben een ervaren mediatrainer. En ik doe dat in alle discretie.
Ik kan u helpen op Radio en TV de regie over het gesprek te houden om zo uw boodschap goed over te laten komen. Precies zoals u zich dat vooraf had voorgesteld. Ook geef ik u tips om meer impact te hebben. We oefenen dit met een camera zodat we het geleerde ook samen kunnen bekijken en evalueren.

Ik heb ook veel ervaring met het voorbereiden en geven van speeches en het houden van presentaties. Daarmee kan ik u ook helpen. Ook dit oefenen we op camera.

Indien u dat wenst kom ik graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en samen te bekijken wat ik voor u kan betekenen. We kunnen ook elders afspreken want ik heb discretie hoog in het vaandel staan.

Ik ben  hier te boeken.

Michael van Praag Mediatrainer